Nettilehti

Suomen Chinchillayhdistys ry on uudenaikainen ja ekologinen yhdistys, jonka takia yhdistys tarjoaa myöskin uudenlaista luettavaa, nettilehden muodossa! Lehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa. Nettilehti on taitettu lehti, joten halutessaan SCY:n jäsenet voivat omakustanteisesti painattaa lehdestä myöskin korkealaatuisen paperiversion. Painatusmahdollisuuksia tulee n. 2 kertaa vuodessa, joista infotaan SCY:n Facebook-sivuilla.

Nettilehteä voivat lukea vain SCY:n jäsenet.

Jäseneksi liittymisen jälkeen saat tarvittavat tunnukset nettilehden sivujen lukemiseen ja lataamiseen.

SCY toivoo jäseniltään kirjoituksia, kuvia, sekä juttutoiveita tulevia lehtiä varten.

Materiaalia ja toiveita voi lähettää nettilehden sähköpostiosoitteeseen: chinchillayhdistys@gmail.com