Suunnitteilla vuodelle 2019

FINNISH CHINCHILLA SPRING SHOW 2020

Suomen Chinchillayhdistys ry järjestää Finnish Chinchilla Spring Shown ja PET-näyttelyn lauantaina 14.03.2020 Laukaassa, Valkolan nuorisoseuratalolla.
Osoitteessa:
Valkolantie 555
41360 Valkola
LAUKAA

Virallisen ulkomuotoarvostelun arvostelee tuomariharjoittelija Janette Jaatinen. Ensimmäistä kertaa näyttely tuomaroidaan yhdistyksen omalla arvostelujärjestelmällä!
Pet-luokan tuomarina toimii Ella Lonka, joka suorittaa tuomarikokeen tuomari Aleksanteri Ryösön valvonnassa.

Näyttelyyn osallistuvien chinchilloiden virallisessa luokassa tulee olla rekisteröity joko Suomeen tai ulkomaille.
Pet-luokassa eläinten ei tarvitse olla rekisteröityjä.
Näyttelymaksut ovat molemmissa luokissa samat.

Ethän tuo sairasta, pahasti aggressiivista, tiinettä tai poikasiaan imettävää chinchillaa näyttelyyn.

Näytteilleasettajien chinchilloineen tulee olla näyttelypaikalla viimeistään klo 09:30. Arvostelu alkaa klo 10:00
Näytteilleasettajien tulee ottaa omat näyttelykuutiot / boxit mukaan chinchilloilleen. Yhdistys vuokraa myös muutamia näyttelykuutioita hintaan 2€/kuutio.

Näyttelymaksut:

SCY:n jäsenet: 5 €/ chinchilla
Ei jäsenet: 8 €/ chinchilla
Ilm. paikanpäällä: 10 €/ chinchilla

Yleisölle näyttely on maksuton, paikalla on nuorisoseuran pitämä kioski. Ruokatauolla tehdään tarpeen mukaan pizza tilaus.

Näyttelymaksut maksetaan Suomen Chinchillayhdistys ry:n tilille FI84 5016 1020 0621 53
Viitenumero: 6541

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 5.3.2020

Tämän jälkeen voi ilmoittautua paikanpäällä Avoimeen luokkaan tai PET-luokkaan.

Näyttelymaksun kuittikopio tulee lähettää viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä s-postitse: chinchillayhdistys@gmail.com

Kevät - Kesä 2019:

• Tilaukset jäsenille: Mästers -pelletti tilaus.  Tilauksista lisää fb-sivuilta, foorumilta tai sähköpostista!

Syksy ja talvi 2019:

• 5v yhdistyksen kunniaksi erilaisia kilpailuja ja tempauksia, sekä juhlanäyttely syksyllä