Näyttelyyn ilmoittautuminen

(English version below)

Viimeinen ilmoittautumispäivä ennakkoon on 16.09.2019

Tämän jälkeen voi ilmoittautua paikanpäällä Avoimeen luokkaan tai Pet-luokkaan. Hinta jälkikäteen ilmoittautuessa 10€/chinchilla/luokka ja se maksetaan paikanpäällä.

Näyttelymaksut:

SCY:n jäsenet: 5 euroa/ chinchilla / luokka *
Ei jäsenet: 8 euroa/ chinchilla / luokka*

Yleisölle näyttely on maksuton!

* Juhlanäyttelyn kunniaksi joka kolmannen chinchillan ilmoittautuminen ilmaiseksi! Koskee kaikkia luokkia.

Rekisteröity chinchilla voi osallistua sekä viralliseen että Pet-luokkaan.

Pet-luokkaan voi osallistua vaikka chinchilla ei olisi rekisteröity.

Näyttelymaksut maksetaan joko ennakkoilmoittautumisen yhteydessä

Suomen Chinchillayhdistys ry:n tilille FI84 5016 1020 0621 53
Viitenumero: 6541

Näyttelyilmoittautumiset tulee lähettää viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä maksetun näyttelymaksun kuittikopion kera s-postitse: chinchillaydhistys@gmail.com

tai

Käteisellä paikanpäällä. Tuothan tasarahan, sillä näyttelyssämme ei ole välttämättä paljon vaihtorahaa!

Ilmoita chinchillastasi seuraavat tiedot:

* Chinchillan virallinen nimi (titteleineen)
* Rekisterinumero (Suomeen tai ulkomaille, virallisessa luokassa)
* Syntymäaika
* Näyttelyluokka johonka chinchilla osallistuu (Virallinen/Pet/Molemmat & Champion-luokka)
* Sukupuoli
* Väri (kantajuuksineen), sekä mahdollinen turkkimutaatio
* Mahdolliset SCYn hyväksymät sertifikaatit (Aika, paikka ja sertifikaatin myöntänyt tuomari)
* Kasvattaja ja maa
* Omistaja ja paikkakunta

** Pet-luokkaan ilmoittautuvilta chinchilloilta ei vaadita kaikkia yllä olevia tietoja. Täytä kohdat niiltä kohdin mitä eläimestä on tiedossa.

Chinchillat jaetaan ikänsä lisäksi väriluokittain ja sukupuolittain. Angorat ja muut turkkimutaatiot kilpailevat omissa luokissaan yhtenä luokkana per turkkimutaatio.

Pet-luokkaan eläimet kilpailevat keskenään, mutta mikäli osallistujia on paljon, jaetaan eläimet ikäluokittain.

Näyttelyssä palkitaan runsaasti chinchilloja mm. ruusukkein ja pokaalein.

Tarkista, että kirjoitit sähköpostisi oikein.
Lomakkeen täyttämisen jälkeen näet viestin, joka sisältää mm. maksutiedot.

Näyttelyyn ilmoittautuminen on sitova! Mikäli et pääse paikalle, ilmoitathan asiasta chinchillayhdistys@gmail.com

Tervetuloa iloiseen näyttelyymme!

*****************

Last day for registration in advance is on 16.09.2019

Exhibitors must be present at the show 9:00 AM at the latest.
Exhibitor brings his own boxes and showcubes for the chinchillas at show. Association rents few cubes for 2€ /cube.

Show Fees:

SCY members: 5€ / chinchilla / class*
Non-members: 8€ / chinchilla / class*
Registration on show: 10€ / chinchilla/ class* (chinchillas that are not registered before the show, but want to participate)

* Every third chinchilla registers free to the show! This applies to all classes.

After this you may attend your chinchilla afterwards to Open-class or Pet-class at the show.

Copy of the receipt must be send to chinchillayhdistys@gmail.com until the last day of registration.

Form requires exhibitors name, e-mail address, info if you are this years member of SCY, total of the chinchillas attending to the show and info following:
* Full name of the chinchilla (including titles)
* Register number (in Finland or abroad, needed in official class)
* Date of birth
* Class chinchilla is attending (Official/Pet/Both)
* Sex (male / female)
* Color (also colors carried) and possible fur mutation (Angora, Curly)
* Possible certifications from SCY shows (date, place and judge who gave the cert)
* Breeder and country
* Owner and country/state

Chinchillas are separated to different classes from age to color and sex. Angoras and other fur mutations compete on their own classes as one class for one fur mutation.

Check that you wrote your e-mail correct.

Warm welcome to our show!

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.