Näyttelyyn ilmoittautuminen

(English version below)

FCS - FINNISH CHINCHILLA SHOW 2022

Suomen Chinchillayhdistys ry järjestää perinteisen chinchillanäyttelyn Lemmikki Tampere-eläinmessujen yhteydessä lauantaina 8.10.2022, Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskus sijaitsee Tampereen ja Pirkkalan rajalla Härmälän kaupunginosassa. Näköetäisyydellä kulkee Tampereen kehätie E12 ja messukeskusta lähinnä oleva liittymä on numero 42.

Osoite navigaattoria varten
Tampereen Messu­ ja Urheilukeskus (TESC)
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

GPS-­koordinaatit
Lat: N 61° 27.815′  Lon: E 23° 43.994′

Tarkemmat saapumisohjeet TÄÄLTÄ

Virallisen ulkomuotoarvostelun tuomarina toimii Laura Nieminen, assarina tuomariharjoittelija Janette Jaatinen.
Pet-luokan tuomarina toimii Netta Koskinen.
Viralliseen luokkaan osallistuvien chinchillojen tulee olla rekisteröity joko Suomeen tai ulkomaille.
Pet-luokassa eläinten ei tarvitse olla rekisteröityjä.
Näyttelymaksut ovat virallisessa ja pet-luokassa samat.
Ethän tuo sairasta, pahasti aggressiivista, tiinettä tai poikasiaan imettävää chinchillaa näyttelyyn.
Messukeskusken ovet ovat avoinna 10-17.
Näytteilleasettajien chinchilloineen tulee olla näyttelypaikalla viimeistään klo 10:15. Arvostelu alkaa klo 10:30
Näytteilleasettajien tulee ottaa omat näyttelykuutiot / boxit mukaan chinchilloilleen. Yhdistys vuokraa myös muutamia näyttelykuutioita hintaan 2€ / kuutio.
Näyttelymaksut:
SCY:n jäsenet: 5 € / chinchilla / luokka
Ei jäsenet: 8 € / chinchilla / luokka
Chinchillansa näyttelyluokkaan ilmoittautuneelle messujen sisäänpääsy on maksuton!
Huom, tukijoukot ostavat omat lippunsa* TÄÄLTÄ
Näyttelymaksut maksetaan Suomen Chinchillayhdistys ry:n tilille FI84 5016 1020 0621 53
Viitenumero: 6541
Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 23.9.2022 klo 23:59 mennessä!
Näyttelymaksun kuittikopio tulee lähettää viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä s-postitse: chinchillayhdistys@gmail.com
Kaavake vaatii ilmoittajan nimen, sähköpostiosoitteen, onko kuluvan vuoden jäsen ja ilmoitettujen eläinten määrän sekä kerrottava seuraavat asiat chinchillasta/-oista:
* Chinchillan virallinen nimi (titteleineen)
* Rekisterinumero (Suomeen tai ulkomaille virallisessa luokassa)
* Syntymäaika
* Näyttelyluokka johonka chinchilla osallistuu
* Sukupuoli
* Väri (kantajuuksineen), sekä mahdollinen turkkimutaatio
* Mahdolliset SCY:n hyväksymät sertifikaatit (aika, paikka ja sertifikaatin myöntänyt tuomari)
* Kasvattaja ja maa
* Omistaja ja paikkakunta

Chinchillat jaetaan ikänsä lisäksi väriluokittain ja sukupuolittain. Angorat ja muut turkkimutaatiot kilpailevat omissa luokissaan yhtenä luokkana per turkkimutaatio.
Näyttelyssä palkitaan chinchilloja mm. ruusukkein, pokaalein ja sponsoripalkinnoin.

Tarkista, että kirjoitit sähköpostisi oikein.

Lomakkeen täyttämisen jälkeen näet vahvistusviestin, joka sisältää mm. maksutiedot.
Tulethan paikalle vain terveenä, ja noudatathan hyvää käsihygieniaa sekä turvavälejä näyttelyssämme! Suosittelemme maskin käyttöä sisätiloissa.
Tervetuloa iloiseen näyttelyymme!
******************

FCS - FINNISH CHINCHILLA SHOW 2022

Finnish Chinchilla Association ry helds a chinchilla show on Saturday 8.10.2022, at The Tampere Exhibition and Sports Center, part of the Lemmikki Tampere- exhibition

The Tampere Exhibition and Sports Center is located on the border of Tampere and Pirkkala in the Härmälä district.

Tampere's ring road E12 is within sight, and the closest exit to the exhibition center is number 42.

Adress for the navigator
The Tampere Exhibition and Sports Center (TESC)
Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere

GPS-­coordinates
Lat: N 61° 27.815′  Lon: E 23° 43.994′

Spesific entering info can be found HERE

The judge of the official/open class is Laura Nieminen. Assistant is Janette Jaatinen (judge in training).
The Pet-judge is Netta Koskinen.
In a official/open class chinchilla must be registered in Finland or in other association abroad. (have pedigree)
In a Pet-class animal doesn't need to be registered. Three best chinchillas are rewarded with throphies.
Registration fee is same in official and pet-classes.

Please don't bring ill, aggressive, pregnant or nursing chinchilla to the show!
Exhibitors must be present at the show 10:15 AM at the latest. The show will start at 10:30 AM.
Exhibitor brings his own boxes and showcubes for the chinchillas at show. Association rents few cubes for 2€ /cube.
Show Fees:
SCY members: 5 € / chinchilla
Non-members: 8 € / chinchilla
Exhibitor that attends chinchilla to the show get a free entrance to the Lemmikki Tampere-exhibition! Support members must buy their own tickets (more info HERE)
Payments to the Finnish Chinchilla Association account FI84 5016 1020 0621 53
Index number: 6541
Last day for registration is on Friday 23.9.2022 23:59 PM
Copy of the receipt must be send to chinchillayhdistys@gmail.com until the last day of registration.
Form requires exhibitors name, e-mail address, info if you are this years member of SCY, total of the chinchillas attending to the show and info following:
* Full name of the chinchilla (including titles)
* Register number (in Finland or abroad in official class)
* Date of birth
* Class chinchilla is attending
* Sex (male / female)
* Color (also colors carried) and possible fur mutation (Angora, Curly)
* Possible certifications from SCY shows (date, place and judge who gave the cert)
* Breeder and country
* Owner and country/state
Chinchillas are separated to different classes from age to color and sex. Angoras and other fur mutations compete on their own classes as one class for one fur mutation.
Please come only not ill, and use good hand hygiene. We kindly recommend using masks inside show area.
Warm welcome to our show!

ILMOITTAUTUMISkaavake

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.