Chinchilla vailla uutta kotia

Täällä näet ilmoitukset uutta kotia etsivistä chinchilloista.

Ilmoitus on voimassa 6 kk välitysilmoituksen julkaisupäivämäärästä alkaen.

Yhdistys ei toimi kotia etsivien eläinten myyjänä, vaan kaupanteko ja siihen liittyvä keskustelu käydään ilmoituksesta kiinnostuneen ja myyjän kanssa.
kaksi uros chinchillaa

Uutta kotia etsii kaksi 1 vuotiasta chincilla leikkaamatonta urosta.  Pojat ovat nimeltään Oivis ja Pikkainenveli. Pojat eivät ole rekisteröityjä. Oivis on väriltään White ebony ja luonteeltaan seurallinen, utelias, rauhallinen ja herkkä herra.  Pikkainenveli on väriltään standard ja luonteeltaan erittäin utelias ja seurallinen, peloton, jutusteleva pieni chincun alku.  Pojat ovat aikaisemmin tulleet keskenään toimeen, mutta Pikkainenveli on alkanut alistavaksi ja aggressiiviseksi. Näin ollen pojat ovat erotettu ja eivät "ulkoile" myöskään samaan.


Pojat etsivät ensijaisesti eri koteja, mikäli eritiloissa ja häkeissä eläminen ei ole mahdollista.

 

Heidi

Pieksämäki


kaksi naarasta

Kaksi noin. 2 v standard neitiä etsii uutta kotia. Molemmat terveitä ja ihmisläheisiä. Mukaan saa häkin ja tarvikkeet:)

 

Jasmin

Joensuu

2-vuotias standard naaras

Uutta kotia etsii 2 vuotinen standard värinen naaras chinchilla. Chinchillan nimi on Momo ja hän on todella aktiivinen ja utelias kaveri.  Momo ei hirveästi tykkää käsittelystä, mutta hän on kuitenkin melko kesy muuten.

Mukaan saa tarvittaessa kuljetusboksin ja muita tarvikkeita kuten kylpyhiekkaa.

 

Aino-Maria


Äiti & Tytär Chinchillat

Muuton vuoksi myynnissä kaksi chinchilla neitiä. 4 vuotias äiti ja hänen helmikuussa syntynyt tyttärensä. Uteliaita, vilkkaita ja kauniita neitejä ovat. Eivät varsinaisesti viihdy sylissä, mutta hyppivät vapaana ollessaan syliin ja tekevät tuttavuutta. Nauttivat suuresti vaapana olemisesta. 

 

Neidot sijaitsee Lahdessa. Myös häkki löytyy mukaan tarvittaessa :)

 

Heidi H.

Lahti


Uros chinchilla

Annetaan uuteen kotiin, jossa on chinchilla kaverina 12.6.2016 syntynyt rakas uros chinchillamme Tofu (virallinen nimi Zinrocks Tofu). Tofun veli menehtyi 4.3.2023 ja kaipailisi kaveria. Mukaan annetaan kaikki tarvikkeet halutessanne (häkki, ruoat yms.). Tofu on sosiaalinen ja vilkas ilopilleri, joka rakastaa maharapsutuksia. Väri: standard.

 

Adalmiina 

Ylivieskaetsitään chinchillaa

12-vuotta täyttävä steriloitu naaraschinchillamme jäi juuri leskeksi.  Chinchillallamme on ollut kumppani usean vuoden ajan, ja etsimme hänelle nyt uutta kaveria. Etsinnässä n. 6-12-vuotias ja terve uros. 

 

Aino-Sofia P.

Helsinki

Meidän reilu parikymppisen herran poistuttua keskuudestamme, kohta 11-vuotias tyttönen etsisi kaverikseen kastroitua urosta. Täältä löytyisi tyttökaverin lisäksi hyvänkokoinen asumus (n. 115x65x160cm) ja mahdollisuus vapaana olemiseen päivittäin. Chinchillojen asuintilassa viilentävä ilmalämpöpumppu helteitä varten. Tarvittaessa myös toinen häkki löytyy, jos jossain vaiheessa ei yhteiselo onnistuisikaan.

 

Tarjolla loppuelämän koti. Sopivan kaverin löytyessä ei chinchillan sijainnilla ole oikeastaan kovin paljon väliä. Pystyn hakemaan tarvittaessa kauempaakin. Jos sinulla olisi sopiva uros etsimässä kotia, niin ole yhteydessä.  Kerron mielelläni lisätietoja tarjolla olevasta kodista.

 

Saana B.