Chinchilla vailla uutta kotia

Täällä näet ilmoitukset uutta kotia etsivistä chinchilloista.

Ilmoitus on voimassa 6 kk välitysilmoituksen julkaisupäivämäärästä alkaen.

Yhdistys ei toimi kotia etsivien eläinten myyjänä, vaan kaupanteko ja siihen liittyvä keskustelu käydään ilmoituksesta kiinnostuneen ja myyjän kanssa.
kaksi naarasta

Kaksi noin. 2 v standard neitiä etsii uutta kotia. Molemmat terveitä ja ihmisläheisiä. Mukaan saa häkin ja tarvikkeet:)

 

Jasmin

Joensuu


uros chinchilla "Make"

Uutta hyvää kotia etsii pikaisesti 5-vuotias leikkaamaton uros chinchilla "Make". Makelle voisi sopia toinen chinchilla kaveriksi, sillä aiemmin hän on ollut samassa häkissä toisen chinchilla kanssa. Hän on utelias ja vilkas. Antaa ottaa syliin, muttei siinä ehkä pitkään pysy, koska pitää liikkumisesta🙂Tarvittaessa häkin ja muut tarvikkeet saa mukaan

 

Heli K

Kirkkonummi


Velmu

Kaksi vuotiaalle leikkaamattomalle uroschinchilla Velmulle etsinnässä uusi koti, muuttuneen elämäntilanteen vuoksi.
Velmu on väriltään Hetero Ebony poss bdc
Velmun mukana tulee häkki, puruja ja muita tarvikkeita.
Tykkää tulla itse ihmisen syliin tutkimaan ja juoksentelemaan, mutta käsittelyssä olisi vielä paranneltavaa. Perusjutut käsittelyssä kyllä häneltä hoituu.

 

Sanni

Vantaa


Nasu

Meidän aivan ihana 21v Nasu kaipaisi uutta kotia. Nasu on harmaa naaras chinchilla joka rakastaa juoksemista ja hyppimistä seinille. Tällä hetkellä toivoisin Nasulle uutta kotia koska kiireen hetkellä tuntuu että ei vain ole aikaa siihen mitä Nasu ansaitsee. Nasu rakastaa rusinoita ja heinää ja rakastaa huomioita. Häkki tulee mukana ja muut tarvikkeet mitä tällä hetkellä löytyy. Olkaa rohkeasti yhteydessä minuun jos luulet että voisit olla ratkaisu Nasulle!

 

Aada

Kaarina

Äiti & Tytär Chinchillat

Muuton vuoksi myynnissä kaksi chinchilla neitiä. 4 vuotias äiti ja hänen helmikuussa syntynyt tyttärensä. Uteliaita, vilkkaita ja kauniita neitejä ovat. Eivät varsinaisesti viihdy sylissä, mutta hyppivät vapaana ollessaan syliin ja tekevät tuttavuutta. Nauttivat suuresti vaapana olemisesta. 

 

Neidot sijaitsee Lahdessa. Myös häkki löytyy mukaan tarvittaessa :)

 

Heidi H.

Lahti


Uros chinchilla

Vuoden ikäinen pikku uros chinchilla Elvis etsii uutta kotia muuton tieltä. Väritys on vaaleanharmaa lukuun ottamatta tummanharmaata pallonmuotoista kuviota pepussa.
Mukana saat häkin ja muut tarvikkeet ruuista lähtien.

 

Marjo

Lappeenranta


Momo

Muuton vuoksi noin 2,5-vuotias chinchilla naaras etsii uutta kotia. Chinchillan nimi on Momo ja hän on väriltään standard. Momo on hyvin utelias ja aktiivinen kaveri ja hän rakastaa juoskennella vapaana. Hän ei ole kovin säikky, mutta ei kuitenkaan myöskään kovin ihmisläheinen. Syliin tervehtimään hän kuitenkin vapaana ollessaan usein tulee.  Mukaan voi tarvittaessa ottaa chinchilla hiekkaa ja muita tarvikkeita.

 

Aino-Maria V.

Liminkaetsitään chinchillaa